MOBBING?

Zaposlenicu tražio da obrije noge: "Rekao je da moramo razgovarati o mojoj higijeni..."

Getty Images
22.08.2019.
u 14:45

Naime, jedna 21- godišnjakinja, objavila je na Redditu svoju situaciju navodeći kako je imala izrazito neugodan razgovor sa svojim nadređenim

Da mnogim nadređenima svašta pada na pamet i da često ne prezaju niti prijeći granicu dobrog ukusa, ali i profesionalnog odnosa, pokazalo se i nedavno na primjeru jedne zaposlenice koja se našla u itekako nezgodnoj situaciji. I neugodnoj.  

Naime, jedna 21- godišnjakinja, objavila je na Redditu svoju situaciju navodeći kako je imala izrazito neugodan razgovor sa svojim nadređenim koji joj je rekao da se nekoliko kolega žalilo na njenu dlakavost na nogama. 

Osjetila je da ipak mora ponuditi pojašnjenje pa je istaknula kako ne želi "trošiti ni vrijeme ni novac" na depilaciju ili brijanje nogu jer nije "dlakava osoba". 

"Bio je crven u licu kada me pozvao na razgovor i bilo ga je jako sram, a onda je rekao da moramo razgovarati o mojoj higijeni. Bila sam u šoku i osramoćena, no ipak sam uspjela upitati o čemu je riječ."

Odgovorio je da se nekoliko kolega žalilo na nju da ne depilira noge i da je to u suprotnosti s pravilima tvrtke koja nalažu određenu dozu higijenskih osnova, a zbog njegovih riječi još je više, navodi, bila šokirana.

Djevojka je navela kako mu je rekla da kakve to ima veze s njenim nogama, a šef je na to navodno zašutio. Upitala ga je zatim, brije li on svoje noge i na to je ostao šutke. Nakon toga je ustala i rekla kako će razgovor na ovu temu nastaviti u HR-u, nakon čega je izustio da nema potrebe za daljnjim razgovorom.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?