Promjena vremena

Za vikend pljuskovi i grmljavina

21.06.2019.
u 09:48

Za predstojeći vikend očekuje nas promjena vremenskih prilika, meteorolozi prognoziraju kišu u većem dijelu BiH te lokalne pljuskove praćene grmljavinom.
Danas se u većem dijelu BiH očekuje sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake poslijepodne. U drugom dijelu dana u Bosni su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura kretat će se od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 27 do 33 stupnja.

Prvi dan vikenda također će obilježiti sunčano vrijeme tijekom jutra uz postepeno naoblačenje tijekom dana. Poslijepodne i u večernjim satima u Bosni se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima je moguće jače grmljavinsko nevrijeme praćeno jakim udarima vjetra, intenzivnijim padalinama, čak i gradom. U Hercegovini će biti lokalnih pljuskova, uglavnom na sjeveru i sjeveroistoku. Jutarnje temperature će biti od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevne od 27 do 33 stupnja.

U nedjelju će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 13 do 18, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 22 do 28, na jugu do 31 stupanj.
Početak narednog tjedna neće donijeti značajniju promjenu vremenskih prilika u odnosu na prethodne dane. Bit će pretežito oblačno vrijeme s kišom u većem dijelu Bosne. U Hercegovini su poslijepodne mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature će biti od 13 do 19, na jugu do 22, a dnevne od 19 do 26, na jugu od 25 do 30 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?