prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku

Za deset dana besplatan koncert Zabranjenog pušenja u Travniku

22.08.2023.
u 21:59

Festival se otvara u petak 1.9. u 18 sati, a prvu večer goste će zabavljati momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 2.09.2023. očekuje se veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz

Travnički ćevapi nadaleko su poznati, a napokon je došlo vrijeme i za prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku. 

Festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik  od  1.do i 3. rujna i bit će jedinstvena prilika za uživanje u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Festival se otvara u petak 1. rujna u 18 sati, a prvu večer goste će zabavljati momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 2.09.2023. očekuje se veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz, piše Centralna.ba.

Završna večer je  3. rujna kada se očekuje zabavni program za djecu, besplatni grah za više od 500 posjetitelja i dobra zabava uz Triumph band.

Na festivalu će svi imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, ovaj festival ima sve za svaki ukus i apetit.

"Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva.

Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u  hitovima Zabranjenog pušenja.

Pozivamo sve foodie entuzijaste i ljubitelje ćevapa da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Naša posvećena ekipa ugostitelja iz regije pružit će vam autentično i kvalitetno iskustvo hrane na ulici.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program.

A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Rezervirajte si datum i pridružite se na prvom “Street Food & Ćevap festivalu” u Travniku. Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu", navode organizatori.

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?