Niskotarifna zrakoplovna kompanija

"Wizz Air" nastavlja ukidati letove iz BiH

Wizz Air
01.10.2023.
u 18:40

Mađarski prijevoznik će ove zime ukinuti po jednu liniju iz Sarajeva i Tuzle, te dvije iz Banja Luke.

Niskotarifna zrakoplovna kompanija "Wizz Air" odlučila je, nakon ukidanja baze u Tuzli, dodatno smanjiti red letenja ka tri zračne luke u Bosni i Hercegovini. 

Mađarski prijevoznik će ove zime ukinuti po jednu liniju iz Sarajeva i Tuzle, te dvije iz Banja Luke, prenosi portal "Ex Yu Aviation News".

Glavni grad BiH će ove zime ostati bez izravnog leta za Abu Dabi. "Wizz Air" trenutno obavlja sedam tjednih letova između Sarajeva i UAE, ali će oni biti ukinuti od 28. listopada. Očekuje se da će kompanija obnoviti letove na proljeće.

Banja Luka će imati dvije linije manje. Od 28. kolovoza više se ne prometuje prema Stokholmu Skavsti. Linija Banja Luka-Hamburg se također ukida 28. listopada, prenosi Avaz.

Ni zračna luka Tuzla neće ostati pošteđena. Unatoč činjenici da je kompanija krajem srpnja najavila ukidanje linija ka jedanaest destinacija, popisu će se pridružiti još jedna - Frankfurt Hahn. Posljednji polazak na ovoj ruti je zakazan za 30. listopada.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije