HB ŽUPANIJA

Vlada o listi lijekova obveznog zdravstvenog osiguranja

04.02.2021.
u 12:36

Na prijedlog Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ-a, Vlada je na današnjoj 4. sjednici donijela zaključak u svezi s implementacijom liste lijekova obveznog zdravstvenog osiguranja Hercegbosanske županije. Donesena je i odluka o davanju suglasnosti na program rada Zavoda za zapošljavanje Hercegbosanske županije za 2021. godinu.

Vlada je donijela odluku o imenovanju dvaju članova Upravnog vijeća JU Zavod za odgoj i obrazovanje uime Hercegbosanske županije na mandatno razdoblje od četiri godine. Usporedo s tim, donesena je i odluka o imenovanju članova Školskog odbora SSŠ-a Tomislavgrad.

Nakon razmatranja, Vlada je usvojila izvješće o radu Policijskog odbora za policijske službenike Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije za 2020. godinu. Također, Vlada je razmatrala i primila k znanju Izvješće Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a o stanju javnog reda i mira, sigurnosti na cestama i kriminaliteta na području HBŽ za 2020. godinu.

Na kraju sjednice doneseno je rješenje o razrješenju dužnosti predsjednice Tima za sprječavanje korupcije u Hercegbosanskoj županiji zbog odlaska u mirovinu, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?