sastanak

Višković razgovarao s izaslanstvom MMF-a: Predstavljen novi šef misije u BiH

07.06.2021.
u 19:22

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar financija RS Zora Vidović, razgovarali su u ponedjeljak, putem video linka, s izaslanstvom Misije Međunarodnog monetarnog fonda za BiH, a tijekom razgovora predstavljen je novi šef Fonda iz BiH Alina Ljancu.

Na sastanku je razgovarano o aktualnim ekonomskim temama, kao i o reformi javnih poduzeća i reformi zdravstvenog sektora u Republici Srpskoj, prenose Nezavisne. 

Predsjednik Vlade Radovan Višković upoznao je izaslanstvo MMF-a s procesom cijepljenja u Republici Srpskoj, kao i mjerama koje Vlada nastavlja provoditi s ciljem oporavka realnog i zdravstvenog sektora.

Također, predsjednik Vlade Republike Srpske se zahvalio MMF-u za dosadašnju pomoć na prevazilaženju situacije izazvane pandemijom koronavirusa koju je Republika Srpska usmjerila za podršku zdravstvenom sektoru i gospodarstvu.

Sugovornici su izrazili uvjerenje da će dosadašnja konstruktivna suradnja biti nastavljena i u narednom razdoblju, a predsjednik Vlade RS je ovom prilikom poželio dobrodošlicu novom šefu Misiju MMF-a u BiH.

Ključne riječi
MMF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije