proslava na otvorenom

FOTO Više od 10.000 Mostaraca i gostiju uz Indiru dočekalo Novu godinu

Foto: Fena
1/5
01.01.2022.
u 08:00

Više od 10.000 Mostaraca, ali i gostiju iz cijele BiH, kao i iz susjednih zemalja, okupili su se sinoć na Šetalištu, gdje je organiziran doček Nove godine na otvorenom.

Sve njih je, uz nazdravljanje šampanjcem, zajedno s gradonačelnikom Mostara, Mariom Kordićem i uz spektakularan vatromet, uvela energična Indira Levak ex Vladić, zaželjevši im zdravlje, sreću i ljubav.

Prethodno, sjajnu zabavu okupljenim na Šetalištu priredila je grupa „Twix“, a dobro raspoloženje i odlična atmosfera vladala je i nedaleko od velike pozornice ispred kućica postavljenih u okviru ovogodišnjeg „Adventa“, a koje su svojom gastro ponudom upotpunile praznični ugođaj, piše Avaz

Zbog izuzetne posjećenosti i dolaska brojnih turista posebna pažnja je posvećena sigurnosnom aspektu pa su za novogodišnju noć angažirani brojni pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, među kojima i „specijalci“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije