RAVNATELJ DKPT BIH

Vilić: Kriminalne skupine planirale su napad molotovljevim koktelima na zgradu OHR-a

26.07.2022.
u 07:18

Ravnatelj Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić potvrdio je za Patriju da je policijska agencija kojoj je na čelu zaprimila informaciju od OHR-a da su kriminalne skupine sinoć namjeravale zgradu OHR-a u Sarajevu napasti molotovljevim koktelima.

“Sigurnost visokog predstavnika Christiana Schmidta i zgrade OHR-a su zajamčeni. Instance države Bosne i Hercegovine provode svoje aktivnosti u skladu sa zakonima i budite sigurni da profesionalno rade svoje posao“, rekao je Vilić.

Podsjetimo, jedna strana obaviještajna služba dostavila je uredu visokog predstavnika Christiana Schmidta da će kriminalne skupine bacati molotovljeve koktele na zgradu OHR-a, objavio je jučer HMS. 

Tu informaciju Schmidtov ured je odmah proslijedio šefu osiguranja zgrade OHR-a. Iz OHR-a je odmah o ovom obaviještan direktor Direkcije za kordinaciju policijskih agencija BiH Mirsad Vilić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?