sjednica zakazana za sutra

Vijeće ministara o zakonima o kumunikacijama, sportu i radu u bh. institucijama

Vijeće ministara BiH
30.10.2017.
u 16:30

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine razmatrat će na sjednici koja je zakazana za sutra nacrte izmjena nekoliko zakonskih rješenja i to Zakona o komunikacijama, Zakona o sportu te Zakona o radu u institucijama BiH.

Ministri će biti upoznati o aktivnostima Radne grupe za izradu Strategije BiH za sprječavanje širenja oružja za masovno uništenje te sudjelovanju BiH u Erasmus+ programu u dijelu koji se odnosi na obrazovanje i mlade te o statističkim pokazateljima u obrazovanju.

Pred ministrima će biti i Informacija o nemogućnosti dostavljanja odgovora na upitnike Vijeća Europe u vezi s manipulacijama na sportskim takmičenjima te Informacija o ukupnim aktivnostima Direkcije za europske integracije u vezi sa upravljanjem procesom europskih integracija.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je i razmatranje Informacije o obavezi uplate depozita za troškove vođenja postupka u arbitražnom predmetu koji se vodi pred Međunarodnim centrom za rješavanje investicijskih sporova u Washingtonu (ICISID) po tužbi "Elektrogospodarstva Slovenije - razvoj in inžinjering" protiv BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije