Prestižna nagrada

VIDEO Nezavisne novine izabrale osobu godine i nagradile zaslužne

storyeditor/2022-12-27/sattler.jpg
18.09.2023.
u 21:05

Prestižna nagrada "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja", u organizaciji Nezavisnih novina, dodijeljena je 19. put, te su, kao i proteklih godina, uređivački kolegij i građani dali sud o tome čiji rad, požrtvovanost i odgovornost zaslužuju da budu nagrađeni.

Čitatelji portala Nezavisnih novina tajnim glasovanjem odlučili su tko su najbolji ministri u Vladi Republike Srpske, Vladi Federacije Bosne i Hercegovine i Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

U sklopu ove manifestacije dodijeljene su još četiri nagrade.

Uređivački kolegij Nezavisnih novina dodijelio je priznanja za podvig godine, gospodarstvenika godine, novinara godine, kao i glavnu nagradu za osobu godine, koja nosi naziv "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja", a koja je dodijeljena na osnovu zasluga u radu na suživotu u BiH, njenom europskom putu i reformama koje državu trebaju voditi u bolju budućnost, pišu Nezavisne.

Sandra Gojković Arbutina, glavna i odgovorna urednica Nezavisnih novina, poručuje da osobu godine biraju dvia desetljeća te kako su se trudili manifestaciju održati i u vrijeme kad je bilo zabranjeno okupljanje, pa su pronašli nove formate da nagrade stignu do onih koji su radili na boljem okruženju, budućnosti i prosperitetu.

"I ovaj put se nadamo da smo napravili dobar izbor, da smo prepoznali koji događaj i osoba s pravom nosi titulu 'ličnost godine'. Čitateljima ovaj put nudimo sasvim novi format manifestacije 'Ličnost godine', jer time želimo i poslati poruku da smo uhvatili brzi vlak digitalizacije i uspješno se prilagodili", navela je Gojković Arbutina.

Tko su dobitnici nagrada koje uručuju Nezavisne novine, možete pogledati na videu:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije