na Građevinskom fakultetu

Veliko zanimanje maturanata za završnu smotru Sveučilišta u Mostaru

24.04.2018.
u 15:19

Tradicionalna završna smotra za Hercegovačko-neretvansku županiju Sveučilišta u Mostaru održana je na Građevinskom fakultetu.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je savjetovao maturantima da se pokušaju samomotivirati te da iskoriste jedan semestar za međunarodnu razmjenu, a to će im dati konkurentnost i nova znanja.

„Sveučilište u Mostaru je europsko Sveučilište u svakom parametru, od toga da organiziramo europske studije od prediplomskog do postdiplomskog. Osim toga razvijamo novu strategiju u kojoj su nam na prvom mjestu studenti i njihova perspektiva“, naglašava rektor prof. dr. Tomić.

Maturanti su zahvaljujući pametnim telefonima imali priliku posjetiti i aplikaciju SUM-a, online smotru te su na taj način i virtualno pregledali sve sastavnice Sveučilišta: učionice, amfiteatre, laboratorije, sportske dvoranane, medijski centar...

Budući studenti su se upoznali sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?