Mostar

Veliki ispraćaj stradalih supružnika i rođaka

03.01.2017.
u 17:58

Brojni članovi ožalošćene obitelji i prijatelji danas su poslijepodne iz mrtvačnice na Bijelom brijegu u Mostaru na vječni počinak ispratili supružnike Martinu (28) i Jovicu (39) Bukvić, roditelje 2-godišnje djevojčice, koji su tragično nastradali u stravičnoj nesreći koja se na novogodišnje jutro, oko 6 sati, dogodila u južnom naselju Ortiješ na magistralnoj cesti Mostar - Čapljina. Nesretni supružnici su zajedno pokopani na novom Boškovića groblju u Hodbini, a Martinin rođak Goran Margić (30) u Metkoviću. Stradala Martina je, inače, radila u taksi-službi “Moj Taxi” kao dispečerka, a Jovica kao zaštitar zaštitarske agencije.

Iza nastradalih supružnika ostala je kći Petra, dok su iza Jovice ostala još i djeca iz prvog braka, Dajana i Danijel. Podsjetimo, nakon proslave Jovica, Martina i Goran poginuli su kada su se pri velikoj brzini BMW-om zabili u bager koji je vozio u istom smjeru prema Buni. Od siline udara BMW se odbio te naletio na audi u kojemu su bila tri mladića, koji su dolazili iz suprotnog smjera. Vozač bagera je ispričao da je kobno jutro išao baš prema Hodbini, gdje je planirao iskopati zemlju, te da je imao svu potrebnu svjetlosnu signalizaciju. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, bager nije bio registriran, a problematično je i što se upravljalo radnim strojem koji može razviti brzinu do svega 30 km/h na magistralnoj cesti gdje je minimalna dopuštena brzina propisana na 40 km/h. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije