SJAJNA IDEJA

Velike posude i tanjuri ne stanu vam u perilicu? Stručnjakinja otkrila trik koji će to promijeniti

perilica
Fotolia
26.11.2021.
u 09:30

Jednostavno stvorite dodatnih nekoliko centimetara potrebnih za postavljanje tanjura na donju policu bez uništavanja stroja.

Anita Birges, profesionalna čistačica i uređivačica prostora, za Daily Mail je otkrila da je velike tanjure za večeru prala ručno više od godinu dana prije nego što je osmislila jednostavno rješenje za nedostatak prostora u perilici posuđa. U videu na Instagramu pokazuje kako tanjuri zaustavljaju okretanje mehanizama stroja, ali i da postoji jednostavan način kako riješiti taj problem.

Naime, na gornjoj ladici u perilici posuđa postoji jednostavna kopča koja drži ladicu na mjestu. Sve što trebate napraviti je otkopčati obje strane ladice, izvući je van i podići tako da donji valjci umjesto toga naliježu na tračnicu. To je odmah stvorilo dodatnih nekoliko centimetara potrebnih za postavljanje tanjura na donju policu bez uništavanja stroja.

Njezin trik brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni. “Spasila si me od kupovanja nove perilice posuđa”, otkrila je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Namjeravala sam potpuno zamijeniti svoj set posuđa zbog ovog problema... Ovo mi je promijenilo život!”

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije