proslavili završetak školovanja

Veličanstvena i nezaboravna zabava 199 čitlučkih maturanata

26.05.2019.
u 09:39

U prekrasnom ozračju čitlučkog hotela Kaktus u petak je 199 maturanata i maturantica 42. naraštaja čitlučke Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića na svečan način proslavilo maturalnu zabavu kojom su obilježili vlastiti ispit zrelosti i završetak srednjoškolskog obrazovanja, jednog od najljepših razdoblja u životu. Okupljanje maturanata ispred čitlučkog hotela Kaktus pratili su njihovi roditelji i prijatelji, a neprekidno su bljeskali fotoaparati i kamere bilježeći taj radosni trenutak u životu mladih Brotnjaka. Odjeveni u svečane haljine i odijela, vesele djevojke i mladići blistali su svojom mladošću, ljepotom, lepršavošću i sretnim licima očaravali sve koji su ih imali prigodu vidjeti i uživati u njihovoj sreći, modernim kreacijama odjeće i prekrasnim frizurama. Nakon ulaska parova u hotel uslijedilo je još jedno obvezno fotografiranje i snimanje za pamćenje, zatim svečana večera i zabava. Prigodnim riječima slavljenicima se obratila ravnateljica škole Adela Škutor koja im je čestitala na uspješnom završetku srednjeg obrazovanja, zahvalila im na korektnom odnosu prema školi i profesorima te im poželjela svaku sreću u životu i uspjeh u daljnjem obrazovanju. Od ravnateljice smo doznali da među ovogodišnjim maturantima ima čak 27 učenika koji su sva četiri razreda srednje škole završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem. Za učenika generacije proglašena je Gabriela Rozić, učenica IV. 2 razreda Opće gimnazije. Uz to što je svih osam razreda osnovne i sva četiri razreda srednje škole završila odličnim uspjehom i iz svih nastavnih predmeta imala samo odlične ocjene i uzorno vladanje, Gabriela je na svim natjecanjima bila izvrsna. Zbog tog uspjeha stekla je pravo izravnog upisa na birani fakultet. Toj vrsnoj učenici ravnateljica škole Adela Škutor uručila je posebno priznanje – skupocjeni zlatnik s likom fra Slavka Barbarića čije ime s ponosom nosi čitlučka Srednja škola. Kao i proteklih godina, zlatnik joj je darovala Turistička agencija G-tours u vlasništvu Davora Ljubića.

Tijekom maturalne zabave razrednici su uručili prigodna priznanja i nagrade odličnim učenicima svojih razrednih odjeljenja. Uslijedio je bogat i raznovrstan program koji su osmislili sami maturanti pa je maturalna zabava, uz glazbu, ples i pjesmu, trajala do jutarnjih sati.

A da ta jedinstvena i nezaboravna noć slavlja sreće i druženja bude nezaboravna pobrinuo se poznati glazbeni sastav Dobre vibracije. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?