SARAJEVO

Veleposlanik Slovenije posjetio IDDEEA-u - Prijateljski odnos Slovenije prema BiH

08.04.2024.
u 11:23

Razmatranje mogućnosti za poboljšanje suradnje između Slovenije i Bosne i Hercegovine bila je glavna tema sastanka koji su u prostorijama sjedišta Agencije za identifikacijska dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDDEEA) održali veleposlanik Slovenije u BiH Damijan Sedar, slovenački konzul u BiH Miha Vilar i direktor IDDEEA-e Almir Badnjević. 

Badnjević je gostima predstavio dosadašnji rad i aktivnosti Agencije, te na taj način istakao mogućnosti suradnje i razmjene iskustava.

Veleposlanik Sedar je naglasio važnost postojeće veze između Slovenije i Bosne i Hercegovine, te podsjetio na činjenicu da je veliki broj građana Bosne i Hercegovine koji žive i rade u Sloveniji.

Osvrćući se na nedavni kandidacijski status Bosne i Hercegovine za članstvo u Europskoj uniji, Sedar je naglasio podršku Republike Slovenije tom procesu, istaknuvši kako je Slovenija uvijek bila i ostaje prijateljski nastrojena prema našoj zemlji, saopćeno je iz IDDEEA-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?