Visoki predstavnik u BiH

Valentin Inzko čestitao Božić i Hanuku

Valentin Inzko
23.12.2016.
u 13:03

 Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko čestitao je danas Božić vjernicima katolicima u Bosni i Hercegovini sa željom da nazaretska svjetlost koja će obasjati domove u njima i ostane, a da u svojim srcima nose ljubav i mir tokom cijele godine.

- Rijetko kada čovjek osjeti toliku potrebu za srećom i toplinom, za svojim bližnjima kao u vrijeme Božića. Ove godine, osnovna poruka Božića, ljubav prema čovjeku, postaje još značajnija budući da živimo u vremenu bremenitom izazovima, ratovima i sukobima – kazao je Inzko u čestitki.

Dodao je da je rođenje Kristovo praznik koji potiče na solidarnost prema bližnjima, jer put davanja je i put kojim sebe obogaćujemo i gradimo društvo utemeljeno na univerzalnim vrijednostima.

Podsjetio je da u vrijeme kada se katolici raduju dolasku Božića, započinje i jevrejski praznik slobode i svjetlosti, "Hanuka na radost svima koji je slave" poručio je visoki predstavnik Valentin Inzko, priopćeno je iz OHR-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?