za bolji izgled

Uz ovih pet trikova vaša će kosa izgledati kao da ste išli kod najboljeg frizera!

15.10.2018.
u 07:48

Iz backstagea modnih revija nerijetko se može čuti kako frizeri govore da žele da kosa izgleda ekskluzivnije ili skuplje. Diva.hr. donosi nekoliko trikova s kojima ćete uvijek izgledati poput milijun dolara, bez obzira na to koje preparate za kosu koristite! 

Visoki sjaj

I dok se čizme, sjajila za usta ili hlače od PVC-a mogu sjajiti previše, to se jednostavno ne može dogoditi s kosom. Sjajna kosa izgleda zdravo i njegovano, a čak i "mokar" izgled kose djeluje elegantno. 

Romantične mašne

S običnom crnom mašnom u kosi možete napraviti jako elegantan izgled, a ako želite full dojam, traku uvijek možete ukrasiti zanimljivim perlicama i cirkonima! 

Razdjeljak na sredini

Kad kažete "razdjeljak na sredini", iz tog jednostavno vrišti - strogoća! Ipak, ta savršeno ravna linija na sredini glave izgleda jako glamurozno i dodaje otmjenu notu cijelom izgledu. 

Nisko svezani rep

Istinski luksuz nalazi se u suptilnosti - punđu, pletenicu ili rep jednostavno namjestite jako nisko, što bliže vratu, a pritom pripazite da kosa ne bude svezana prelabavo. 

Svježa platinasto plava kosa

Sve više poznatih dama odlučuje se pridružiti "klubu platinastih plavuša", a pritom izgledaju odlično i elegantno! Postavlja se pitanje zašto platinasto ponekad izgleda i jako skupo? Odgovor je jako jednostavan: zato što i je! Naravno, takvu je kosu potrebno održavatia hladni tonovi u kosi pružit će kosi glamurozan efekt. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?