Bihać

Utemeljen JP Aerodrom Bihać

03.12.2015.
u 07:00

Usvajanjem odluke o utemeljenju JP Aerodrom Bihać i statuta ovog poduzeća, Gradsko vijeće Bihaća načinilo je prvi korak ka početku izgradnje zračne luke u gradu Bihaću.

Nakon što je Gradska uprava Bihaća prilikom posljednjeg posjeta državnog izaslanstva Gradu Bihaću kandidirala projekt izgradnje zračne luke Bihać, reagirala je Vlada FBiH i u nacrtu proračuna Federacije BiH za 2016. izdvojila 2,000.000 KM za izradu projektne dokumentacije i početak izgradnje zračne luke koja bi trebala zadovoljiti sve standarde za domaće i međunarodne letove.

Usvojenom odlukom utvrdila su se prava i obveze JP Aerodrom Bihać kao i upravljačke strukture koje će kroz funkciju vršitelja dužnosti do izbora stalne uprave voditi JP Aerodrom Bihać. Kako je odlukom precizirano, do raspisivanja natječaja, izbora i imenovanja ravnatelja poduzeća za vršitelja dužnosti imenovan je Amir Beganović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?