prikupljaju ponude

Uskoro radovi na GP Bratunac na mostu “Bratoljub”

19.01.2019.
u 18:29

Uprava za neizravno oporezivanje BiH (UNO) raspisala je natječaj za izgradnju graničnog prijelaza Bratunac, procijenjene vrijednosti 12,3 milijuna KM bez PDV-a.

Rok za dostavljanje ponuda na ovaj natječaj istječe 7. ožujka u 12 sati, a ponuđači, da bi sudjelovali u postupku javne nabave, moraju dostaviti i originalno bezuvjetno bankarsko jamstvo za ozbiljnost ponude. Iznos traženog jamstva za ponudu je 145,000.000 KM, dok je rok za izgradnju graničnog prijelaza 350 dana od dana uvođenja u posao.

Između ostalog, ponuđači, da bi sudjelovali na ovom natječaju, moraju dokazati da su u 2017. pozitivno poslovali, kao i to da su u posljednje tri godine imali minimum prometa od 14 milijuna maraka za svaku godinu. Također, ponuđači će morati dokazati da su od 1. siječnja 2016. godine do dana podnošenja ponude izvršili najmanje jedan ugovor o izvođenju radova koji su predmet ove javne nabave, odnosno da su izvršili radove niskogradnje ili radove na rehabilitaciji cesta ili visokogradnje, čija je vrijednost minimalno pet milijuna KM bez PDV-a. Osim toga, ponuđači moraju imati najmanje 100 zaposlenih ili angažiranih radnika.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?