na prijedlog Ministarstva obrane

Usklađivanje posebnih dodataka na plaću vojnicima u BiH

30.08.2017.
u 16:17

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva obrane, donijelo je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o posebnim dodacima na plaću za profesionalne vojne osobe u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama Bosne i Hercegovine. 

Formiranjem centra za protuminsko djelovanje i uništavanje eksplozivnih sredstava Oružanih snaga BiH izvršeno je gašenje određenih formacijskih mjesta i istovremeno su uspostavljena nova mjesta kojih nema u važećoj odluci, u smislu prava na deminerski dodatak. 

Stoga je bilo neophodno izvršiti izmjene i dopune važeće odluke kako bi osobe koje po novoj
formaciji obavljaju poslove iz oblasti deminiranja mogle ostvariti prava na deminerski dodatak, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Za realizaciju predmetne odluke o izmjeni i dopuni Odluke o posebnim dodacima na plaću za profesionalna vojna lica u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH sredstva su planirana u proračunu Ministarstva obrane BiH i ovom izmjenom se vrši djelimično umanjenje potrebnih sredstava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije