svađa na ulici

Urnebesna svađa vozačica u Velikoj Kladuši

svadja
08.07.2016.
u 12:57

Nakon što je jedna od vozačica skrivila prometnu nesreću, obje su izašle iz automobila i krenule s izvikivanjem vrlo domišljatih psovki i uvreda

Punih osam minuta trajao je sukob između dvije vozačice koje su se okrznule automobilima na lokalnoj cesti u Velikoj Kladuši, u Bosni i Hercegovini... 

Nakon što je jedna od vozačica skrivila prometnu nesreću, obje su izašle iz automobila i krenule s izvikivanjem vrlo domišljatih psovki i uvreda. Naravno, snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i dosad ju je pogledalo više od sto tisuća ljudi. 

Jedan od slučajnih prolaznika snimio je cijelu svađu koja je potrajala osam minuta i on je stao na stranu jedne, glasnije vozačice dok je drugi promatrač stao na stranu druge, prenosi 24sata.hr. 

Jedna od njih nazvala je policiju pa se posvađala i s njima nakon što su joj rekli da mogu doći, ali tek za oko sat vremena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije