grude

Učenici Osnovne škole A. B. i S. Šimića Drinovci kod načelnika

30.04.2017.
u 18:26

Učenici osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca, zajedno s nastavnicima i ravnateljicom, pored redovitih školskih poslova, odlučili su se za još jednu akciju koja znači poboljšanje prometne sigurnosti u lokalnoj zajednici.

O svojoj akciji žele upoznati što više zainteresiranih za poboljšanje postojećeg stanja. Radi se parkiranju automobila na cesti u samom središtu MZ Drinovci. Ovo nesavjesno ponašanje vlasnika automobila predstavlja, prije svega opasnost po život učenika škole,kao i svih ostalih, a njih nije malo, obzirom da se u samom središtu mjesta nalaze i škola, crkva, pošta, ambulanta i druge ustanove potrebne stanovnicima Drinovaca.

Učenici pokreću akciju prije svega upoznavanja svih zainteresiranih na ozbiljnost problema i na žurnu akciju svih čija je nadležnost riješiti ovaj problem nepropisnog parkiranja u središtu mjesta. Učenici naglašavaju kako ne žele nikoga prozivati zbog ovog prometnog problema,nego samo biti dio rješenja kako bi svima bilo bolje i promet u mjestu sigurniji za sve.Valja pri ovome naglasiti aktivnu potporu koju učenicima daje MZ Drinovci.

O svojim planovima u realizaciji ovog projekta upoznali su i načelnika općine Grude Ljubu Grizelja na sastanku na kojem je načelnik pohvalio akciju i uključivanje učenika iz škole u rješavanje problema u zajednici u kojoj žive.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?