9 sati

U utorak 43. sjednica Gradskoga vijeća Grada Mostara

24.05.2024.
u 10:50

Redovita, četrdesettreća, sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara održat će se 28. svibnja s početkom u 9 sati u sali Gradske vijećnice Grada Mostara

Na dnevnom redu sjednice, kako je najavljeno, naći će se Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjoj organizaciji Gradske uprave Grada Mostar te Odluka o utvrđivanju srednjih škola koje se smatraju školama za deficitarna zanimanja i Odluka o radnom vremenu objekata u kojima pravne i fizičke osobe obavljaju djelatnost na području Grada Mostara.

Vijećnici bi se trebali izjasniti i o Odluci o utvrđivanju Dana Grada Mostara i Odluci o izmjenama Odluke o načinu organiziranjha, upravljanja i korištenja javnih parkirališta na području Grada Mostara. 

Vijećnicima će biti predstavljena i izvješća kulturnih ustanova Grada Mostara, zdravstvenih ustanova Grada Mostara te o radu Sportskog saveza Grada Mostara za prošlu godinu.
    
Naći će se i odluke o izmjeni Odluke o imenovanju Povjerenstva za provedbu postupka dodjele gradskog građevinskog zemljišta putem javnog natječaja, Rješenje o izmjeni i dopuni Rješenja o imenovanju Povjerenstva za procjenu prometne vrijednosti nekretnina, te Odluka o davanju na privremeno korištenje građevinskog zemljišta JP Komunalno d.o.o. Mostar i rješenja o  utvrđivanju prava vlasništva/legalizacija po zahtjevima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije