FBiH

U pojednim županijama od sutra počinje školska godina

škola nastava djeca
31.08.2021.
u 16:19

Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke priopćilo je da nova školska 2021/2022. godina počinje u srijedu, 1. rujna 2021. godine u Tuzlanskoj, Zeničko-dobojskoj i Bosansko-podrinjskoj te Sarajevskoj županiji.

Školska godina u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, početi će u Unsko-sanskoj županiji, Posavskoj, Srednjobosanskoj i Hercegovačko-neretvanskoj, te Zapadno-hercegovačkoj i Hercegbosanskoj.

"U svim županijama , prema trenutnim saznanjima, planirano je odvijanje nastave u učionicama, po redovitom nastavnom planu i programa, uz poštovanje važećih higijensko-epidemioloških naredbi i preporuka nadležnih tijela i institucija", dodaje.

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti svim učenicima i nastavnicima želi sretnu i uspješnu novu školsku godinu te da ostanu dobro i zdravo.

"Pozivamo i sve učenike i nastavnike, ali i roditelje da se ponašaju odgovorno i u skladu s preporukama, u školi i izvan nje, a kako bi se mogućnost zaraze svela na minimum i osiguralo nesmetano odvijanje nastave", ističe.

Inače, u svim županijama će se kontinuirano pratiti epidemiološka situacija, na osnovu koje će se donositi potrebne odluke, a nadležna županijska ministarstva obrazovanja su spremna i na druge modele, ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije, priopćilo je Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?