Sveučilište u Mostaru

U Orašju svečano promovirana 104 diplomanta FPMOZ-a

06.03.2016.
u 08:00

Dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj bio je posebno ponosan na još jednu novu generaciju studenata u Orašju

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti mostarskog Sveučilišta u Orašju svečano je promovirao 20 magistara struke, 55 prvostupnika i 29 profesora. Svi oni svoje studije završili su na dislociranom Odjelu Fakulteta u Orašju. Promocija je održana u amfiteatru Školskog centra “Fra Martin Nedić” gdje su s diplomantima došli slaviti uspjeh i njihovu diplomu roditelji, rodbina i brojni prijatelji. Predsjednik Vlade Posavske županije Marijan Klaić, obraćajući se nazočnima, istaknuo je veliku važnost FPMOZ-a i mladih obrazovanih ljudi za Posavsku županiju. Glazbeni dio promocije ukrasio je zbor Adoro, otvarajući glazbeni repertoar poznatom himnom “Gaudeamus igitur”, potom zborskom obradom pjesama “Kaldrma” i “Sad kada došla si”.

Dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj bio je posebno ponosan na još jednu novu generaciju studenata u Orašju: “Postizanje cilja je veliki uspjeh, ali način na koji ste došli do svog cilja pokazuje koliko ste ozbiljni kad su u pitanju prioriteti koje ste odredili. Ovaj dan pokazuje da vi živite svoj život. Posložili ste prioritete te s velikom ljubavlju i radom došli do ostvarenja svoga sna. Radujemo se vašem uspjehu.”

Potom je uslijedila studentska svečana prisega čiji dio glasi kako znanje stečeno na Fakultetu trebaju primijeniti za dobrobit društva, zajednice i ukupnog čovječanstva. S osmjehom na licu, željno iščekujući svoje diplome, studenti su uglas rekli - “da!”. U akademske građane, uz glasne pljeskove nazočnih, promovirana su 104 diplomanta Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Uz mnogo truda i odricanja, konačno s diplomom u ruci, i još većim osmjehom na licu spremni su krenuti u novi život i nove uspjehe. Neka im je sretno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?