Predsjedništvo HDZ-a BiH

U narednom razdoblju doći će do izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH

08.01.2018.
u 19:09

Predsjedništvo HDZ-a BiH na sjednici održanoj u ponedjeljak u Mostaru potvrdilo je uvjerenje kako će u narednom razdoblju doći do izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH, Predsjedništvo je raspravljalo o više aktualnih tema te uradilo analizu rada za 2017. godinu i plan za 2018. godinu.

Plan rada stranke za tekuću godinu prezentirali su voditelji organizacijskih cjelina HDZ-a BiH, i to: Mladeži, Zajednice žena, Kluba utemeljitelja, Političke akademije te Odbor za branitelje.

Također, na sjednici je utvrđen i kalendar aktivnosti za 2018. godinu. Zaključeno je kako će se kroz stranačku infrastrukturu, svi planovi ugraditi u zajednički plan izbornih aktivnosti, odnosno plan za izbornu kampanju.

"Na sjednici je vršen presjek političkog stanja, te je razgovarano o pripremama za predizborne aktivnosti, s ciljem skretanja pozornosti na važnost izmjena i dopuna Izbornog zakona sukladno odluci Ustavnog suda u BiH, kako bi se omogućilo legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda, da konstitutivnost zaživi sukladno odlukama Ustavnog suda i da se Bosna i Hercegovina napokon okrene europskoj budućnosti", navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?