Završetak nastavne godine

U Domaljevcu osnovci skupa s mještanima proslavili završetak školske godine

15.06.2017.
u 11:00

Osnovci iz Domaljevca skupa s svojim mještanima obilježili su svečano u dvorani HKC-a završetak nastavne godine. Imali su se čime pohvaliti jer u protekloj su godini školi donijeli brojne pehare iz znanja i sporta. Ipak najviše pohvale zaslužuju osnovci koji su svojim blistavim znanjem , i to od prvog do devetog razreda imali samo najviše ocjene.

Ivan Vučković i Magdalena Lušić učenici su generacije, a u tom respektabilnom društvu je i Anđela Blažanović. Ravnatelj OŠ Braće Radića Domaljevac Stjepan Piljić učenicima je čestitao, ali i njihovim roditeljima te brojnim mještanima koji su došli pratiti odlično priređen program ispunjen dramskim prikazima, folklorom, plesom i pjesmom. Unatoč velikom odlivu mještana, najviše prema Frankfurtu, mladi te posavske općine, iznimnim rezultatima, osobito u sportu, pokazuju kako se i u malim sredinama mogu postići odlični rezultati, rekli bismo čak vrhunski. Učenici te posavske škole osobito su privrženi odbojci jer se Domaljevac već proslavio kao mjesto koje je iznjedrilo vrhunske odbojkaše. S timom kadeta postali su prvaci FBiH i čak treći u državi , što su respektabilni rezultati koji se mogu zahvaliti prije svega treneru Zlatku Iviću.- Ne prestajem raditi s osnovcima i u vrijeme raspusta jer uređujemo naš vanjski teren za odbojkaške turnire. Tu mi najviše pomažu osnovci i sve više djevojčice, pa smo korak do utemeljenja ženskog odbojkaškog kluba, kaže nam Ivić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?