prognoza

U BiH i narednih dana visoke temperature

vrijeme
29.06.2021.
u 08:47

Visoke temperature zraka u Bosni i Hercegovini zadržat će se i narednih dana, međutim, u nekim bh. gradovima, osim sunčanog vremena bit će zabilježeni i kišovita razdoblja uz povremenu oblačnost.

Za danas je u većem dijelu zemlje najavljeno pretežito vedro vrijeme uz temperature zraka iznad 30 stupnjeva Celzijusa.

I u srijedu će biti pretežito sunčano uz malu do umjerenu oblačnost gdje će se jutarnja temperatura kretati od 17 do 23, na jugu do 25 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura bit će od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 38 stupnjeva, prenosi N1. 

I četvrtak će građano u većem dijelu zemlje uživati u sunčanom vremenu, a u poslijepodnevnim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i oblačno vrijeme.

Jutarnja temperatura zraka će biti od 16 do 21, na jugu do 23 stupnja. Najviša dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 stupnjeva.

U petak, posljednjeg radnog dana ovaj tjedan, bit će sunčano uz malu oblačnost, ali su također u poslijepodnevnim satima u Bosni mogući lokalni pljuskovi.

Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a najviša dnevna 25 do 31, na jugu do 36 stupnjeva.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije