vrijeme

U BiH danas sunčano, temperature do 28 stupnjeva

sunce
16.10.2019.
u 08:57

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u Hercegovini i sjeverozapadnim područjima Bosne.

Temperature zraka u 8.00 sati: Bjelašnica 1 stupanj, Sokolac 3, Bugojno 5, Zenica 6, Jajce 7, Bijeljina, Brčko, Drvar, Ivan-sedlo, Srebrenica i Tuzla 8, Prijedor 9, Doboj, Sarajevo i Zvornik 10, Banja Luka, Grude i Sanski Most 11, Široki Brijeg 12, Livno, Mostar i Trebinje 13, Gradačac 17, Neum 19 i Bihać 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Više oblačnosti se očekuje na zapadu, jugu, sjeveru i ponegdje u središnjim područjima, gdje mjestimično može pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 20 i 26 , na jugu do 28 stupnjeva.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjernu oblačnost. Tijekom dana, doći će do postupnog povećanja oblačnosti. Najviša dnevna temperatura iznosit će oko 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?