vjerujete li mu?

Tvrdi da je zemlja ravna, a evo kako je to dokazao

23.05.2017.
u 20:00

YouTuber D. Marble na let iz Sjeverne Karoline za Seattle ponio je građevinsku libelu

YouTuber D. Marble uvjeren je da je zemlja ravna ploča. Muškarac iz Sjeverne Karoline svoju je teoriju pokušao dokazati tako što je na let do Seattlea ponio libela vagu koju najčešće koriste građevinari kako bi izmjerili jesu li im površine ravne. 

No, on je libelu ponio sa sobom u zrakoplov kako bi dokazao da "živimo u laži te da je naš planet zapravo potpuno ravan".  Muškarac koji se opisuje kao realist sjeo je na let iz Sjeverne Karoline za Seattle kako bi vidio hoće li pilot nagnuti 'nos zrakoplova' kako bi nadoknadio zakrivljenost.  – Snimao sam video 23 minute i 45 sekundi u kojima smo prešli oko 203 milje. Prema matematici zakrivljenosti našeg planeta, u tom vremenu trebali smo pet milja putovati zakrivljenom putanjom, no kao što vidite, to se nije dogodilo jer je – rekao je on.  Svoju je teoriju podijelio na YouTubeu i društvenim mrežama, no sigurno nije dobio reakcije kakve je očekivao.  – Ovo je savršena kombinacija genijalnosti i gluposti – napisao mu je jedan korisnik Twittera. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije