Ljubuški

Trodnevnom tribinom Agape će obilježiti četiri godine djelovanja

14.04.2017.
u 10:55

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog obilježit će četiri godine svoga postojanja i djelovanja. Tim povodom u Gradskoj vijećnici upriličit će trodnevne edukativne tribine, od 19. do 21. travnja, na kojima će sudjelovati zanimljivi gosti. Prve večeri tribina ima naslov “Životni projekti”, a izlagat će književnik Stipe Odak iz Ljubuškog, humanitarka Becca Šimović iz Coventrya, Engleska, sada živi u Čapljini, i Orhan Maslo, glazbeni producent i menadžer iz Mostara. Druge večeri gost će biti pisac Bruno Šimleša iz Zagreba koji će govoriti o istinama i zabludama o ljubavi. Treća večer bit će u znaku teme “Jesam li odgovoran za sredinu u kojoj živim?”, a svoja iskustva iznijet će prijatelji mladih ljubuških agapeovaca, predstavnici udruga - Damar omladine iz Visokog, Asocijacija mladih iz Foče, Centar za izgradnju mira iz Sanskog Mosta i udruga BRUM iz Čitluka.

Agape je nevladina organizacija koja nastoji pokrenuti društvenu i kulturnu scenu svoje sredine te aktivizam i solidarnost njezinih građana.

Potiče obrazovanje mladih na jedan potpuno drugačiji način. Udruga je partner na najpoznatijem modelu simulacije politike Europske unije - Model European Union Strasbourg 2017.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije