PRAVILA DOPISIVANJA

Tražite ljubav online? Muškarci, pazite na ovo, odbija `na prvu`

20.08.2019.
u 15:45

Mnogi tijekom dopisivanja vole nadodati nešto na svoj profil, prikazati se drukčijima, boljima, no jednu stvar teško će skriti - "nepismenost" u dopisivanju.

Moderna tehnologija, digitalno doba i mogućnost da nekoga upoznate iz udobnosti svoje fotelje, pridonijeli su sve većem broju onih koji će pokušati pronaći ljubav svog života online.  

Ipak, koliko god se činilo jednostavnije, takvi načini upoznavanja otkrivaju o nama nešto što se ne bi primijetilo u staromodnom upoznavanju, lice u lice. Mnogi tijekom dopisivanja vole nadodati nešto na svoj profil, prikazati se drukčijima, boljima, no jednu stvar teško će skriti - "nepismenost" u dopisivanju.  

Upravo gramatičke pogreške i nepoznavanje jezika mnogima su bili presudne da odluče kako ne žele dalje upoznavati tu osobu niti je imati u vidu kao potencijalnog partnera ili partnericu. Pismenost u dospisivanju ono je što se svakako danas na cijeni.  

Muškarci "nepismeniji"

Nedavno istraživanje provedeno na portalu za online upoznavanje partnera, ehramony, pokazalo je kako su muškarci ti koji manje mare za gramatičku ispravnost prilikom dopisivanja. Oni koji imaju gramatičke pogreške u opisu svog profila, imaju manje šanse da će dobiti poruku od druge strane.

Čini se kako žene traže muškarce koji se itekako znaju savršeno jezično izraziti jer je njih čak 88 posto izjavilo kako će na to obratiti pozornost i uzeti u obzir prilikom odluke hoće li s nekim komunicirati ili ne, dok je isto izjavilo 75 posto ispitanih muškaraca. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?