Sarajevo

Sutra konferencija o krivičnim djelima počinjenim iz mržnje u Jugoistočnoj Europi

krim
ilustracija
07.11.2016.
u 15:48

Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini, u suradnji s Fakultetom za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije sarajevskog sveučilišta i u partnerstvu s Uredom OESS-a u Albaniji i misijama OESS-a na Kosovu, u Crnoj Gori, Srbiji i Skoplju, organizira konferenciju o krivičnim djelima počinjenim iz mržnje u Jugoistočnoj Europi, u utorak, 8. studenog 2016. godine u Sarajevu. 
  
Na konferenciji će biti predstavljeni znanstveni radovi na temu krivičnih djela počinjenih iz mržnje, autora iz BiH, Srbije i Makedonije, koji temu krivičnih djela počinjenih iz mržnje razmatraju kroz pravni, sociološki i sigurnosni aspekt. Na konferenciji će također biti prezentiran rad Koalicije za borbu protiv mržnje iz Prijedora kao i izvješće Misije OESS-a u BiH o krivičnim djelima počinjenim iz mržnje u BiH u 2015. godini. 
 
Sudionici konferencije su stručnjaci i predstavnici institucija, udruženja i organizacija koji se bave pitanjima krivičnih djela počinjenih iz mržnje u Jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz OESS-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije