Dan općine Vitez

Sumiranje protekle godine, analiza postignuća i planiranje budućih aktivnosti i projekata

29.04.2024.
u 13:01

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća danas je u kongresnoj dvorani hotela Central proslavljen 72. Dan općine Vitez. Sjednicu su uveličali brojni dužnosnici, te društveni, kulturni i sportski djelatnici, a među istaknutim gostima bila je i Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

Sjednica je pružila priliku za sumiranje protekle godine, analizu postignuća i planiranje budućih aktivnosti i projekata. Načelnik Općine Vitez, Boris Marjanović, i predsjedatelj Općinskog vijeća, Hidajet Sivro, istaknuli su pozitivne pomake u proteklom periodu te najavili nove inicijative koje će dalje poticati razvoj i napredak općine.

Svečanost je dodatno obogaćena uručenjem priznanja i nagrada zaslužnima za izvanredne doprinose u različitim aspektima života u Vitezu. Učenici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca svojim su nastupima dodali posebnu notu svečanosti, oduševivši prisutne svojim talentima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije