Novi uspjeh tvornice Sanino

Suci na Svjetskom prvenstvu nosit će kopačke iz Dervente

29.05.2018.
u 07:00

Tvornica obuće Sanino iz Dervente obut će suce ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Jednom od većih dobavljača velikog Adidasa tako je pripala čast obaviti ovaj posao, a direktor tvrtke Radovan Pazurević je rekao za Večernji list kako ni u jednom trenutku nije bilo dvojbe tko će ovaj posao raditi.

- Obuća se proizvodi u Derventi više od 100 godina. Prije posljednjeg nesretnog rata mi smo odlučili odmah pokrenuti proizvodnju. Javili smo se Adidasu i dobili prve poslove. Do sada smo za njih napravili više od 12 milijuna pari kopački. To što radimo posebne kopačke za suce Svjetskog nogometnog prvenstva samo je potvrda izuzetnih odnosa koje imamo i poslovne suradnje koja je na visokoj razini - rekao nam je Pazurević jučer.

Posebna serija

Unikatna serija kopački za suce vjerojatno se neće proizvoditi više. Imaju pozlaćene niti, logo SP-a te vrhunski materijal od klokanove kože...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?