Primopredaja

Stanko Vincetić novi gradonačelnik Orašja

14.11.2016.
u 08:00

Sukladno rezultatima lokalnih izbora 2016. godine, dosadašnji načelnik Đuro Topić i novoizabrani Stanko Vincetić sastali su se radi primopredaje dužnosti, akata, sredstava rada i poslova iz nadležnosti općinskog načelnika. Đuro Topić, koji je bio načelnik općine Orašje u posljednja tri mandata, odnosno 12 godina, upoznao je načelnika Stanka Vincetića s projektima, poslovima i postupcima u tijeku, stanju sredstava na računu, planiranim projektima i programima, s posebnim naglaskom na projekte izgradnje kanalizacije, rekonstrukcije Osme ulice, izgradnje javne rasvjete u Jugu II, kao i na projekt MOSLED. Novi načelnik Vincetić zahvalio je Topiću na postignutim rezultatima u provedbi općinske politike i poboljšanju uvjeta na području općine Orašje, kao i na željama za uspješan rad, te ponuđenoj savjetodavnoj pomoći.

“Prva stvar je pripremiti općinski proračun za sljedeću godinu gdje postoji jedan problem tehničke prirode jer po zakonu je Općina dužna uvesti riznično poslovanje, što je zahtjevan zadatak. Isto tako, da bi proračun bio usvojen, trebamo formirati OV, kazao je Vincetić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije