sipa

Stanić razgovarao s veleposlanikom Italije Corriasom

sipa
25.01.2016.
u 12:34

Veleposlanik Italije u Bosni i Hercegovini Ruggero Corrias sa suradnicima posjetio je danas Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) i sastao se s direktorom SIPA-e Pericom Stanićem.

Budući da je ovo prva posjeta veleposlanika Italije SIPA-i od kada je Stanić imenovan za direktora, razgovarano je o aktivnostima SIPA-e u borbi protiv najsloženijih vidova kriminala i budućim planovima, kao i o aktuelnim sigurnosnim izazovima u BiH i svijetu.

Također je razgovarano i o bilateralnoj suradnji po svim pitanjima od obostranog interesa, s posebnim osvrtom na borbu protiv terorizma kao globalnog fenomena.

Direktor SIPA-e istaknuo je da je borba protiv terorizma i financiranje terorističkih aktivnosti prioritet u radu SIPA-e, kao i borba protiv svih vidova organiziranog kriminala.

Obostrano je izraženo zadovoljstvo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i izraženo uvjerenje da će suradnja biti nastavljena i dodatno unaprijeđena u idućem periodu.

Veleposlanik Corrias čestitao je direktoru SIPA-e na imenovanju i zaželio uspjeh u radu, priopćeno je iz SIPA-e. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?