Zračna luka Sarajevo

Spriječen ulazak u BiH šestorici turskih državljana

Zracna luka Sarajevo
19.01.2016.
u 10:41

Stranim državljanima uručena su rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH i sljedećim letom bit će vraćeni u Istanbul

Na Međunarodnoj zračnoj luci Sarajevo na letu iz Istanbula policijski službenici Jedinice granične policije Zračna luka Sarajevo 18. siječnja nisu dopustili ulaz šestorici državljana Republike Turske zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH.

Stranim državljanima uručena su rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH i sljedećim letom bit će vraćeni u Istanbul, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina su 18. siječnja u 13.30 sati uhitili M. G. (1993) državljanina Bosne i Hercegovine jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenih djela teške tjelesne ozljede, lake tjelesne ozljede i krađe.

Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. M. G. je predan službenicima Sudske policije Bijeljina na daljnje postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije