pomoć

Snežana Gudelj donirala Domu zdravlja Vitez opremu u vrijednosti 10.000 KM

26.03.2020.
u 16:24

U ovo vrijeme globalnog problema pandemije koronavirusa brojni dobri ljudi su se angažirali da pomognu onima koji su danas na najjačem udaru - zdravstvenim radnicima. Takav primjer zabilježen je i u Srednjoj Bosni, gdje je suvlasnica poduzeća FIS iz Viteza Snežana Gudelj, osobno donirala tamošnjem Domu zdravlja zaštitna odjela i maske u vrijednosti od 10.000 KM.

Ovu informaciju za Klix.ba potvrdio je direktor Doma zdravlje Vitez doktor Zoran Pocrnja koji kaže kako je donacija došla u pravo vrijeme.

"Mi smo trenutno u fazi opremanja naše ustanove za borbu protiv pandemije koja vlada u svijetu te nam je svaka pomoć dobrodošla. Donacija gospođe Gudelj će nam pomoći da ovo razdoblje svladamo lakše i uspješnije, jer zaista nismo imali dovoljne količine opreme za zaštitu naših djelatnika, a posebno što ne znamo koliko će ova situacija potrajati. Iskreno se zahvaljujemo gospođi Gudelj na podršci i iskaznoj solidarnosti i humanosti", kazao je Pocrnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?