Popis primljenih u Mostaru

Smještaj u domu dobilo 120 studenata

22.09.2016.
u 10:00

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru (SCM) objavio je rang-listu studenata brucoša koji su se prijavili za smještaj i prehranu u akademskoj 2016./2017. godini. Popis je istaknut javno na oglasnoj ploči i portalu pogled.ba, uz priloženu dokumentaciju sa strane. Podsjećamo kako zainteresirani sve informacije vezane uz smještaj u novoj akademskoj godini mogu dobiti preko telefona: 036 337 203 ili osobno u prostorijama Odjela za smještaj Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru. Pravo prijave za smještaj imali su svi redoviti studenti Sveučilišta u Mostaru koji nemaju prebivalište u Mostaru i ne žive 20 i više kilometara od Mostara.

Inače, zanimanje studenata za smještaj u SCM-u iz godine u godinu je u porastu, a tome svjedoči i veliki broj pristiglih prijava brucoša.

Primljeno je 120 studenata. SCM je spreman za prijem novih generacija, kao i starih studenata uz pružanje najboljih mogućih uvjeta smještaja i prehrane u cijeloj BiH, priopćili su iz ovog centra i napomenuli kako je, zbog neodgovornosti pojedinih županija, otežan rad ove ustanove od javnog značaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?