Skandal u MUP-u:

Službenica se slikala gola po uredu i liftovima, fotografije procurile na internet

Skandal u MUP-u:
13.12.2016.
u 10:18

Uposlenica belgijskog Ministarstva unutarnjih poslova suspendirsna je s dužnosti zbog pornografskih fotografija na kojima se pojavljuje, a koje su snimljene u njenom uredu i u liftovima zgrade Ministarstva, javlja BBC.

Žena, koja već šest godina radi u belgijskom MUP-u, tvrdi kako su fotografije privatne prirode te da nemaju nikakve veze s poslom, no njen nadređeni se ne slaže, jer se na fotografijama jasno vidi i Ministarstvo.

Neimenovanu zaposlenicu prvo je otkrila francuska televizija u prilogu o muškarcima i ženama koji nude seksualne usluge. Potom su na internetu procurile njene fotografije na kojima pozira gola u uredima Ministarstva i liftovima zgrade u Bruxellesu.

Njen nadređeni joj je nakon toga rekao da mora predati svoj laptop i identifikacijsku kartu Ministarstva, te da ostane kući pod privremenom suspenzijom.

Optužena je za nanošenje štete ugleda Ministarstvu, dok njeni odvjetnici optužuju Ministarstvo kako je naškodilo njenom privatnom životu svojom 'osvetoljubivom mjerom'.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?