SPREGA POLITIKE I KRIMINALA

Skandal u Srbiji: Državna tajnica slikala se u donjem rublju pa slike slala ministru i hvalila se mafijašima?

18.10.2021.
u 12:39

Neimenovani izvor tvrdi da je bivša državna tajnica u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović s jednim ministrom planirala izvesti državni udar i srušiti predsjednika Aleksandra Vučića 

Beogradski Kurir objavio je seksi fotografije nekadašnje državne tajnice u srbijanskom Ministarstvu unutarnjih poslova Dijane Hrkalović, koje je navodno slala jednom ministru, ali i tamošnjim mafijašima. Fotografije su snimljene u uredu u kojem je radila, a na jednoj fotografiji vide joj se čipkaste gaćice.

"Kasnije ih je prosljeđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru", kazao je sugovornik Kurira dodajući da je riječ o političaru s kojim je Hrkalović planirala izvesti državni udar i srušiti predsjednika Aleksandra Vučića.

Isti izvor spominje nekoliko afera koje je Hrkalović navodno 'zakuhavala' s ministrom.

"Iz njihove 'kuhinje' poteklo je prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Veljom Nevoljom i njegovim klanom. Naravno, nisu bili jedini igrači. Naprotiv, tragovi zavjere i te kako vode i u inozemstvo", kazao je isti izvor.

Hrkalović se od subote nalazi u istražnom zatvoru, a tereti se za kazneno djelo trgovine utjecajem. Određen joj je pritvor zbog "postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke". Beogradski mediji tvrde da je uhićena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine. Za to ubojstvo bio je osumnjičen i priveden, ali potom i oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja nevolja, jedan od vođa navijača Partizana te još dvojica iz njegova krimialnog klana.

Dijana Hrkalović, rođena 1987., a inače pdorijetlom iz Like, postala je državnom tajnicom u srpnju 2017. godine. Na toj dužnosti imala je uvid u sve policijske akcije i informacije prikupljene u istragama. Navodno se s vođama navijačke skupine Partizana zbližila preko svoga brata koji je nogometaš.

Srbijanski mediji o njoj pišu kao o "željeznoj lady" i "dami kamenog lica" te Vučićevoj miljenici koja je na položaj došla nametnuta tadašnjem ministru unutarnjih poslova policije Nebojši Stefanoviću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?