Na putu prema Vukovaru

Širokobriješki dragovoljci pružaju potporu uhićenim posavskim braniteljima

Širokobriješki dragovoljci
18.11.2016.
u 11:21

Na putu prema Vukovaru u Orašje je svratila skupina od 35 pripadnika dragovoljačke satnije Beta iz Širokog Brijega i članova njihovih obitelji.

Nakon susreta sa dragovoljcima iz Orašja, širokobriježani su kraj Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima položili vijenac i upalili svijeće za sve stradalnike.

– Svake godine idemo organizirano u Vukovar, a ovaj put smo napravili iznimku i s posebnom nakanom zaustavili se u Orašju. Svi znamo što se dešavalo u Posavini sa uhićenim pripadnicima HVO-a, pa iz tog razloga navratili smo u Orašje kako bi iskazali potporu nevino uhićenim i njihovim obiteljima da nisu sami i da je Široki Brijeg i Hercegovina skupa s njima. Znamo kako se Posavina branila i obranila i znamo da je ovo sada teror nad braniteljima, istaknuli su pripadnici dragovoljačke satnije Beta na odlasku iz Orašja u pravcu Vukovara gdje će se pokloniti žrtvama vukovarske tragedije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije