sjednica

SDA poručila SBB-u: Prestanite se ponašati kao da ste i pozicija i opozicija

Bakir Izetbegović
20.01.2017.
u 20:54

Predsjedništvo SDA zaključilo je na današnjoj sjednici u Sarajevu da svatko tko podriva suverenitet BiH mora snositi sankcije, kako od strane institucija, tako i od strane međunarodne zajednice, rekao je predsjednik SDA Bakir Izetbegović novinarima nakon sjednice.

“Očekivanom smatramo odluku SAD-a o uvođenju sankcija predsjedniku RS Miloradu Dodiku. Krajnje je vrijeme da SNSD prestane s udarima na institucije države BiH”, kazao je Izetbegović, javlja TV1.

On je rekao da ne očekuje ništa od nove američke administracije u pogledu sankcija protiv Dodika.

Predsjedništvo SDA smatra opravdanim i zahtjev Inicijative za Stolac za bojkot izbora, jer je, kako je rekao, nedopustivo da jedan kandidat bude uklonjen s liste.

Govoreći o koalicijskim odnosima, Izetbegović je kazao da je jedan od zaključana Predsjedništva SDA i poziv SBB-u “da prestane se ponašati kao da su i pozicija i opozicija”.

Predsjedništvo SDA razgovaralo je danas i o zastupnicima koji već duže vrijeme ne sudjeluju u radu Kluba SDA u Parlamentu BiH.

“U cilju prevladavanja problema i jačanja jedinstva, Predsjedništvo SDA izvan snage stavlja ranije donesene odluke općinskih odbora Cazin i Srebrenica. Od četvorice državnih zastupnika tražimo da podrže stranku u obrani ustavnog poretka BiH. Obavili smo temeljne razgovore sa četvoricom zastupnika i mislim da će biti zadovoljni ovim zaključcima”, rekao je Izetbegović.

Predsjedništvo SDA raspustilo je Općinski odbor ove stranke u Srebrenici u uvelo Povjerenstvo, na čijem je čelu Adil Osmanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije