sastanak

Radončić primio Wigemarka i Pammera

04.07.2017.
u 19:20

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić jučer je razgovarao s veleposlanikom Austrije u Sarajevu Martinom Pammerom. Osnovna tema razgovora bila je kako stvoriti povoljnije i ravnopravnije uslove za nesmetan rad austrijskih investitora i kompanija u BiH.

Radončić je danas razgovarao i sa Lars Gunnar Wigemarkom, šefom Izaslanstva EU u BiH i specijalnim predstavnikom EU za BiH.

Tijekom jednoiposatnog susreta vrlo iscrpno i otvoreno se govorilo o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH. Poseban akcenat je stavljen na potrebu što bržih euroatlanskih integracija. U tom kontekstu, Wigemark je istakao važnost više reformskih zakona i pozitivnog stava o potrebi da se u parlamentu BiH donese adekvatan zakon o trošarinama koji bi zadovoljio sve zainteresirane strane.

- Radončić je istakao puno razumijevanje za Wigemarkove stavove. Podsjetio je na činjenicu kako je SBB čak četiri puta podržao takav zakon, ali da to zbog novonastalih političkih odnosa i apsolutne neiskrenosti koalicijskih partnera, teško da više može biti moguće - priopćeno je iz SBB-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?