Predsjednik SBB-a

Radončić primio veleposlanica Moorea

Veleposlanik
15.02.2017.
u 19:15

 Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić primio je danas veleposlanika i šefa Misije OESS-a u BiH Jonathan Moorea. U vrlo otvorenom razgovoru glavna tema je bila u vezi s podnošenjem zahtjeva za reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije.

Veleposlanik Moore je upoznao Radončića o poznatim stajalištima, a Radončić je također bio vrlo otvoren, jer se radi o političkoj i pravnoj odluci koja će se reflektovati na stanje u BiH, ali možda i cijela regija, priopćeno je iz SBB-a.

Obojica sugovornika su se složila da se pažljivo trebaju sagledati sve okolnosti i činjenice, a predsjednik SBB-a je, nakon što je to jučer učinio na sastancima sa veleposlanicima Wigemarkom i Bodonyi, također upoznao i Moorea da će bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović imati podršku u odluci koju on bude smatrao najboljom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?