ZANIMLJIVO

Pronašli ste novčić na cesti i mislite da imate sreće? Značenje toga je zapravo puno dublje

20.07.2021.
u 10:21

Pronašli ste novac na cesti, pomislili kako imate sreće i spremili ga u džep? Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima puno dublje značenje iza sebe.

Kada pronađete novac probajte zapamtiti prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. O tome ovisi i broj koji se nalazi na novcima, neki ukazuju na to da trebate ostati pozitivni, neki da usporite i slično. Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, postignuća, napredak i uspjeh. Poručuje vam da trebate ostati pozitivni i da stiže vaše vrijeme. 

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za neovisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate naučiti prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je neovisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno surađivati s drugima. 

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost postići sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promjene i pustolovine. Kovanica od 5 kuna, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente, a ne ih potratiti. 

Novac s brojem 10

Broj 10 vam želi poručiti da vjerujete svojoj intuiciji i napravite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promjena. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije