Sud BiH:

Pritvor Radončiću može trajati do 2018. godine

Fahrudin Radončić oslobođen optužbi
04.03.2016.
u 19:36

Predsjedniku SBB-a i bivšem ministru sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudinu Radončiću danas je određena nova mjera pritvora.

"Pritvor se računa od dana potpisivanja optužnice, 15. veljače 2016. godine, i može trajati najduže do 15. veljače 2018. godine ili do nove odluke Suda s obzirom kako na rješenje postoji pravo žalbe u roku od tri dana", potvrđeno je za Klix.ba iz Suda Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, Sud Bosne i Hercegovine na današnjem ročištu prihvatio je prijedlog Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za određivanje pritvora Fahrudinu Radončiću. Prijedlog za određivanje pritvora Radončiću uputilo je Tužiteljstvo BiH nakon što je Krivično vijeće Suda BiH odbilo žalbu i prijedlog Tužiteljstva da Radončić bude vraćen u pritvor zbog kršenja ranije određenih mjera zabrane.

Naime, nedugo nakon izlaska Radončića iz pritvora iz Tužiteljstva BiH najavili su žalbu jer je prema njihovom mišljenju Radončić prekršio mjere zabrane, tako što je davao izjave medijima i napuštao mjesto kućnog pritvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?