HT Eronet, prijatelj i partner

Primorac: Večernjakov pečat zavrjeđuje epitet događaja godine

24.05.2017.
u 10:40

Bez prijatelja Večernjakova pečata, bez partnera i pokrovitelja društvene manifestacije broj jedan u BiH i šire, teško bi taj projekt bio ovako uspješan. Jedan od onih koji su od samih početaka uz ovu manifestaciju je i telekomunikacijski gigant HT Eronet.

Večernjakovu pečatu, uz članove Uprave tog poduzeća, bio je i predsjednik Uprave Vilim Primorac. “Večernjakov pečat, 16. godinu zaredom, promovira mnoge pozitivne vrijednosti - postignuća, događaje, uspjehe, osobe koje su obilježile prethodnu godinu, ali i podsjeća na sve ono što je iza nas. Upravo takva jedna manifestacija koja promiče pozitivizam i onu, rekao bih, svijetlu, ljepšu stranu života, jedan je od razloga što se HT Eronet odlučio za potporu ovom projektu. Uz to, Večernjakov pečat je jedna od rijetkih manifestacija koja se održala i zaslužila epitet društvenoga događaja godine. Od srca čestitam svima koji su, zajedničkim snagama, uspjeli napraviti ovakvu manifestaciju”, kazao je predsjednik Primorac.

Širok spektar usluga

HT Eronet jedan je od najuspješnijih telekomunikacijskih brendova u BiH i jedan od društveno najangažiranijih. Samo ove godine podržao je niz projekata i događaja.

U telekomunikacijskom svijetu HT Eronet pruža širok spektar usluga koje su namijenjene kako privatnim tako i svim poslovnim korisnicima koji žele osuvremeniti, poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje.

- Stalnim tehnološkim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, resurse i stručne kadrove, kao i korištenjem suvremene tehnologije, HT Eronet omogućuje svojim korisnicima velik izbor telekomunikacijskih usluga te brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom, stoji u informacijama o tvrtki. HT u okviru svoje osnovne djelatnosti pruža usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, internetske usluge te veleprodaju govornih i IP usluga i telekomunikacijskih kapaciteta. Moderna transportna mrežna infrastruktura temeljena na optičkim vlaknima i pristupna mreža uskopojasnog i širokopojasnog pristupa (ADSL) jamči siguran i pouzdan prijenos govora i podataka.

Raznovrstan izbor kanala

Također, HT Eronet ima i uslugu Home TV temeljenu na ADSL tehnologiji uz kvalitetno reemitiranje TV i radiosignala. Home TV, raznovrstan izbor kanala i mnoštvo interaktivnih usluga uz koje TV sadržajima upravljate na vama željeni način. Odličan izbor kanala osnovnog paketa Home TV usluge moguće je proširiti sportsko-zabavnim sadržajem plus paketa i uzbudljivim sadržajem HBO paketa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?