na društvenim mrežama

Prijatelji se opraštaju od policajke iz Jablanice koja se ubila: 'Lomila si se usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih'

policajka iz Jablanice
Instagram
11.02.2024.
u 17:58

Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši. A on je izgleda teži od svih, navode prijatelji u poruci

Pripadnica Policijske stanice Jablanica M.R. (42) jutros je počinila samoubojstvo ispred svoje obiteljske kuće. Nesretna djevojka je slovila kao jako uzorna i uspješna policijska službenica.

Od policijske službenice se na Facebooku opraštaju brojni prijatelji.

– Trudila se usrećiti druge M… moja. Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj. Za neke ljude mislimo da nam nikada neće trebati. Tvojoj dobroti mnogo smo puta svjedočili. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila. Koliko si pomagala da nitko ne zna, to samo On zna. Hvala ti za svaku od njih - navode prijatelji pokojne policajke na društvenim mrežama.

– Čak i naši jablanički Romi mogu svjedočiti koliko je ljubavi u tebi bilo. Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh. Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši. A on je izgleda teži od svih. Od jutros glasa rijetko puštam… Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi. Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj- pišu prijatelji M.R. koja je jutros počinila samoubojstvo ispred obiteljske kuće u Jablanici, prenosi Avaz.

-Ostala je šoljica kave koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena. Zbogom M… moja – glasi jedna od poruka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije